Wellness Vriendinnenweekend in de Achterhoek - Prive en Exclusief ontspannen

Bij dit Wellness Vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x middag of avondarrangement bij Beauty boerderij 
  • 1 behandeling naar keuze (rugpeeling en een packing, massage of gezichtsbehandeling)
  • 3,5 uur gebruik van de wellness faciliteiten

  Prijs: € 129,50 p.p op basis van een 2-persoonskamer.
  Toesag op vrijdag en zaterdag: € 10.00 p.p.

  U kunt er een extra overnachting bij boeken voor € 39,50 p.p. op basis van tweepersoonsverblijf.
  TIP: reserveer er een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant van € 29,50 p.p. 

  De prijs van dit Wellness Vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Prive en exclusief genieten

Tip voor vriendinnen! Samen genieten in een rustige omgeving en genieten van wellness in volledige privacy! Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. U overnacht in het Gelderse Almen in een sfeervol Landhotel.

Het landhotel is gevestigd in een 19e-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk. Toch ziet u overal groen. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger. Het landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers. U kunt ook heerlijk eten in ons restaurant. Op onze menukaart hebben wij heerlijke streekgerechten en voldoende keuze voor vegetariers en visliefhebbers.

Overnachten

Het hotel beschikt over een aantal verschillende kamers. Een 1-persoonskamer, 2-persoonskamer, parterre kamers waaronder 1 mindervaliden, royale kamers, junior suites en de appartementen. Onze kamers beschikken allemaal over gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in Landhotel De Hoofdige Boer zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij.

De wellness

Tijdens uw heerlijke weekendje weg heeft u keuze voor een middag-of avondarrangement wellness in het buitengebied van Laren inclusief, dit is inclusief 1 behandeling. U heeft de keuze uit rugpeeling en een packing, massage of gezichtsbehandeling.

Samen genieten in een rustige omgeving en genieten van wellness in volledige privacy. Wellness in een intieme rustige locatie zonder overvolle sauna's en relaxruimtes, geen priemende ogen van de vele vreemde gasten. Een accommodatie die volledig tot uw beschikking is (min 2 tot 8 personen).

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Overnachten in een Landhotel

De oorsprong van het Landhotel gaat terug naar 1953, het jaar dat de familie Holtslag het hotel heeft overgenomen. Met de 3de generatie Holtslag aan het roer wordt er nog iedere dag het beste uit de kast gehaald om het onze gasten naar hun zin te maken. In 2013 vierden wij het 60-jarig bestaan.

Overnachten in een 19de-eeuws klassiek pand

Ons hotel is gevestigd in een 19de-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk. Toch ziet u overal groen. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger. Ons hotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in ons hotel zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij.


IN- EN UITCHECKEN
Inchecken kan van 15.00 tot 18.00 uur.
Afwijkingen zijn in overleg mogelijk. 


Uitchecken kan tot maximaal 10.30 uur. 

Eten en Drinken

Genieten van lekker eten in de mooie omgeving van Almen. Op de menukaart hebben wij heerlijke streekgerechten en voldoende keuze voor vegetariers en visliefhebbers. Daarnaast kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement.


Wij hebben onder andere eenlunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, en een kaart voor de high tea en afternoon tea. Naast onze dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangementen en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken.

Omgeving

Wandelschoenen paraat? U kunt heerlijk onbekommerd wandelen in Almen en omgeving door bossen, langs rivier de Berkel, door gebieden die veelal in beheer zijn van Natuurmonumenten zoals de Velhorst, het Grote Veld en het Walien. In de schemering kunt u herten bij de bosrand zien. Neem uw eigen fiets mee, of wilt u er een huren? U kunt vanaf het hotel dwalen door de bosrijke omgeving. Ook zijn er verschillende routes om te volgen, de Staringroute, de achtkastelenroute, of gewoon de pedalen rond en u zit via prachtige binnenwegen in een half uur in de stad Zutphen of Lochem op het terras.


Service: Gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u via internet kunt uitstippelen en middels borden kunt volgen. Tevens bieden wij verschillende fiets- en wandeltochten aan in het hotel.